michael 1

Mihály arkangyal üzenete

 

Üdvözöllek benneteket, Mihály arkangyal vagyok. Az égi Fény nevében szólok hozzátok.

Gyermekek, áldottak vagytok mind, s védelem alatt álltok, ha ezt ti is akarjátok. A Fény mindig körülölel benneteket, de a ti választásotok, hogy mit fogadtok el. Amit beengedtek önmagatokba, s mit részetekké tesztek, az lesz a ti életetek. Azt tapasztaljátok meg, szívetekben irányít benneteket: legyen az fény vagy sötét, mind a ti részetek, mert a tapasztalás az, mi a ti hitetek s akaratotok, s az, mit magatokról ti gondoltok.

Minden TI VAGYTOK, ezt kell megértsétek. Minden lehetőség ott van bennetek, csak vele élnetek kell.

Gyermekek! Erősek és hatalmasak vagytok, Fényből, Szeretetből teremtett benneteket, mindannyiunkat, Atyátok, ki mindannyiunk Atyja, a Szeretet Fénye, ott ragyog mindenben igaz erejével.

Gyermekek, ahhoz, hogy lépjetek s feladatotokat megoldjátok, ezt a Szeretetet és Fényt kell magatokban lássátok. Ez ad nektek erőt és szent védelmet mindenhez, ez az, mi átemel minden félelmen. A Fény megvilágít, s értelmeteket szent Tudatotokkal telíti meg, s nem a gondolatok, de az isteni Létezés, mi irányít benneteket ekkor.

Próbáljátok meg, nincs mit veszítenetek, csak az Életeteket és a Szabadságotokat nyerhetitek meg vele, ha tudatotokat átitatjátok a Fénnyel, s az isteni Tudásra nyittok szívetek erejével.

Gyermekek, nagy út állt előttetek s ti ráléptetek, haladtok rajta. Már a vége felé jártok, s nem messze a Kapu, beléphettek Otthonotokba, mert ott vár, csak érjetek el odáig.

Mindig az utolsó szakasz a legnehezebb, mert elfárad addigra már a ti lelketek. De most a Fényből erőt vehettek, s újult lelkesedéssel, boldog vágyakozással léphettek Isten Akaratával.

Gyermekek, áldott lelkek a Földön! Felemelkedésetek itt van, közel.

Bennetek már megtörtént! Emlékeztek rá, ha szívvel magatokba tekintetek, csak ezt az emlékezést kell előhozzátok, és újra megÉLnetek.

Nehézségek lesznek, de ezt ti is tudjátok. De hittel, szeretettel mindent kiállhattok. Segítség van körülöttetek, csak kérjetek, és a széthúzásnak itt most ne engedjetek!

Legyetek EGYségben és Szeretetben, segítsétek EGYmást Isten Nevében! Ha így EGYként szeretettel, Fényben léptek, áldott lesz minden szent lépéstek.

Együtt, csak EGYütt érkezhettek a célhoz a SZERETETben, hát fogjatok össze és ne higgyetek el minden ámítást, csalárdságot, hazug szavakat, mert szívetekben a Szeretet ott VAN.

A SZERETET nevét ha kimondjátok, SZERETET lesz mindig, miben jártok.

Drága gyermekek, a Fénybe tekintsetek, s körülöttetek bármi is történik, ne arra figyeljetek! Hanem a Belső Hangban Istent kövessétek, és így LÉTezzetek és haladjatok, tegyetek a Szeretet Erejében!

Felemelkedésetek maga a SZERETET! Ezt értsétek!

Isten veletek, védelmem és áldásom rajtatok, ha kéritek.

Tudjátok: ÍGY VAN ez!

Ámen

 

Pusztai Orsolya
Kristálycsakra