soulpath1

Lélekösvény

 

Amikor a végtelen fényből megszülettél, tudatod nyitott neked egy lélekösvényt, mely fejlődésed és tapasztalásod útja.

 

Az út elején te magad, az újszülött lélek áll, az út végén pedig az Aranykapu, mely a beteljesedett, önmagát teremtőként felismerő, bölcs lelket várja.

Az út még ismeretlen előtted, de lelked kíváncsisága lépésről lépésre bejárja, hogy megélj és megérts!

 

Mindannyian arra születtünk, hogy beteljesítsük önmagunkat, mindünket ugyanaz a belső erő hajt, melyet nevezhetünk akár isteni ösztönnek.

Minden Út egyetlen pontból indul és egyetlen pontba tér… de addig számtalan egyenest és kanyart, számtalan szabadságot és akadályt, mosolyt és könnyet rejt. Kinek-kinek döntése szerint… neked is.

Mikor elindulsz, még nem értheted, hogy ez az út vágyakkal van kikövezve, a karmikus feladatok útjelző tábláival és jelzőlámpáival van felszerelve, és a csodák megélésének lehetőségvirágai nyílnak a szélén, melyekért lehajolva megtapasztalhatod önmagad!

 

aranyut

 

 

Miközben haladsz ezen az úton, otthagyod a lábnyomod, mely múltként hirdeti életedet, és lehetőséget adsz a megtapasztalás bátorságával a jövőnek, hogy tovább lépj és újabb nyomokat hagyj magad mögött.

Lélekösvényed egy olyan varázslat melyben te is részt veszel… vágyaid, döntéseid, gondolataid, érzéseid, cselekedeteid áthelyezik, elágaztatják, emelkedővé vagy éppen lejtőssé teszik utadat, és akadályt is teremthetnek eléd. Ha figyelsz és megélve megérted mindazt, amit tanítanak neked, egyre bölcsebbé és gyakorlottabb utazóvá válsz.

Sokszor az út beletorkollik egy másikba… ez lehet egy korábban járt ösvényed, melyre most már bölcsebben visszatértél, hogy így is bejárd, és lehet egy másik lélek ösvénye is, mely azt jelzi egy darabig közös úton mentek, mely lehet valahol a jövőben újra szétválik majd…

 

Bárhogy is történik az egyéni tapasztalat csakis a tiéd. Csak te veheted észre, élheted és értheted meg utadat. Neked nyílik minden virág az út szélén, csak te látod az akadályt az ösvényen, és csak te tudsz bármit is tenni, hogy tovább haladj.

 

Ugyanakkor sosem vagy egyedül. A Kegyelem láthatatlan ereje mindig ott lépdel veled és fogja a kezed. Ha kéred, segít neked felismerni, elfogadni, cselekedni. Adni és kapni.

 

 

Most állj meg egy pillanatra és nézz körül.

Mindaz amit látsz, az utad, a lehetőséged, a fejlődésed, a gyógyulásod!

A múlt tudásának ereje, a jövő vágyainak fénye és a jelenlét hatalma!

 

Minden te vagy! Mert te vagy az ÚT!

 

Csodás utazást kívánok, Pusztai Orsolya – Lélekmentor

 

Az úton való továbblépéshez egy kis segítséget kívánok adni nektek egy nyílt meditáció felvételével, melyet itt találtok: ÚT MEDITÁCIÓ

 

www.kristalycsakra.hu

 

 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés