socrates geens Tibetan mandala with the 5 dhyani buddhas

 

2020. November - Hangolódás az új Föld energiáira

A hónap mantrája:

A FÖLD MOST AZ OTTHONOM - LELKEM TANULÁSA

FÖLDANYÁVAL HALADOK – EZ SZÍVEM VÁLLALÁSA!

 

Ezt minden havi összefoglaló elején leírom, mert az egész évre vonatkozik: tudjuk és érezzük, hogy 2020 energetikailag az önmeghaladás és ezzel együtt az előrelépés éve. Hatalmas változások zajlanak, melyek ebben a hónapban, októberben látványosabban és érezhetőbben vannak jelen…

Ebben az átalakító folyamatban, a 2020-as év végére egy teljesen új idegrendszeri és energetikai mátrix épül ki (ennek most nagyon erős hónapjában vagyunk), mely képes lesz továbbítani az új információkat és adatokat (kódokat) emberi tudatunkba. A tudat fejlődése okán, azt emberi testünk rendszere, sejt-intelligenciánk ezeket az új kódokat megérti, és a test működését e szerint alakítja. Így lehetünk képesek részt venni a további fejlődési folyamatokban és vállalásaink teljesítésében.

Az eddigi hangolások egymásra épülő rendszere és energiái a fejlődés folyamatosságát és a tudat frekvenciáinak szélesedését segítette. (Ha esetleg még nem végezted el az eddigi aktiváló gyakorlatokat, mindenképpen ajánlom. Keress meg Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..)

 

 

Az év tizenegyedik hónapja mindig különleges, egyrészt előkészíti a decemberi, Karácsonykor érkező beavatásokat, valamint számkódja, a 11, mint szellemi csatorna, felsőbb Énünkhöz kapcsol, és tudati tereket nyit.

 

Most is így lesz. A hónap első mágikus napján, 11-én dimenziókapu aktiválás történik földi és galaktikus szinten is. Az Univerzumból érkező hangoló energiák a Föld belső terében nyitnak egy olyan energiakaput, mely az Új Föld energiarendszerének bizonyos elemeit köti be a bolygó központi magjába. Ez az energia berezegteti a Földmag-hálót, majd a gömbrezgés áthalad koncentrikus hullámok formájában a földrétegeken, felerősödve minden üregben, kristálytelepen és átterjedve a földalatti vízrendszereken, hogy így egy egységes rezgéstérbe boríthassa a felszínt.

Ezen a napon a Föld belseje felől érezhetünk nagyon intenzív energiákat talpainkon, föld- és gyökércsakránkon keresztül. Ha figyelünk ezek az energiák, olyan segítő Fényeket ismertetnek meg velünk, melyeket használhatunk képességeink feltárásában. Olyan tulajdonságokat ismerhetünk fel magunkban, melyek már az Új Föld rezgéstartományához kapcsolnak minket: mély megértés és szeretet van bennük.

 

1524482093.banner.WEL Mother Earth 776x620

 

Ugyanakkor egy nagyon erős Fény DNS hangolás részesei is lehetünk, amit 11. szál végez.

 

A 11.szál a teremtő erő szálja. Ez irányítja minden világunk teremtését és tart kapcsolatban az isteni Teremtéssel. Ez azt jelenti, hogy itt vagyunk képesek csatlakozni isteni erőnkhöz, Istenemberségünk valóságához, hogy felvállalhassuk azt a nagyságot, erőt, és a vele járó felelősséget, amit a Teremtőtől kaptunk. Itt értjük meg, hogyan is vagyunk mi Isten képére teremtve…

Ez által illeszkedünk bele az aktuális tér-idő mátrixba és vagyunk képesek megélni saját teremtett világunkat gondolati és érzelmi szinten, hogy aztán cselekedeteink által mindezt megtapasztaljuk. Ez a szál segít, hogy saját tudati világunkat megértsük az Univerzum törvényeiben. Ez a szál a bennünk lévő mikrokozmosz és a Teremtő makrokozmosz összehangolója. Így lehetünk egyszerre emberek és isteni nagyságok, azaz emberfia és istenfia.

 

November hónapban elsősorban az auratérben található csakráink lesznek aktívak.

Október folyamán az auratér alján található Földcsakra hangolódott be, melynek működése most is erőteljesen segít, hogy a Földmátrixhoz kapcsolódjunk, és Földanya szívében található új Föld rezonanciát befogadhassuk. Ugyanakkor a 11. FényDNS szál kapcsolati pontja az Omega csakra mely (a vele szervesen együttműködő Alfa csakrával együtt) nagyon magas rezgésen működő kristálycsakra. Ez azt jelenti, hogy olyan kristályrezonanciát tartalmaz, ami képes minden galaktikus információt beolvasni és kódolni.

 

Omega csakra: az auratérben, a hátunk mögött, a kereszcsont alatti részen található, kb. 30 cm-re a testtől. Ez a központ az univerzális tér-időbe kapcsol minden eddig megélt létezési mátrixunkon keresztül. Ez a csakra (és az Alfa is) szervesen együttműködik a szívcsakrával, ami segít az Omega által átadott vibrációkat szív szinten az emberi megértés síkjára hozni.

Ez a csakra segít nekünk, hogy dimenziókapuként behívja és átadja nekünk azokat az erőket, amiket teremtésünk kezdete óta a lélekemlékezetünkben őrzünk, sok téren és időn át megélt tapasztalatunkat adja a Teljességünk megéléséhez. Ehhez az Alfa csakra segítsége is szükséges, ami a homlokunk előtt és felett az auratérben található, ugyanúgy 30 cm-re a testtől, és e két kristálycsakra a szívcsakrán keresztül kapcsolódik egymással, így ebben a hónapban a szívterünk is erőteljesen dolgozik.

 

A Teljesség olyan fénye áradhat be ezeken a kapukon, melyek megmutatják nekünk igaz önvalónkat, leplezetlenül. Feltárják hovatartozásunkat előttünk. Ezek az erők már régóta itt vannak és hatnak ránk, de most olyan energetikai és univerzális együttállások várhatók, melyek megsokszorozzák ezeket hatásokat.

Most még nagyobb erővel próbálnak nyitogatni minket, de a bezárkózott energiarendszerek nehezen engednek. A merevség a kötöttségek a ragaszkodások lassan hullanak le azokról, akik ezekkel azonosítják magukat és félnek feltárulni.

Ha nem fogadjuk el a Szeretet és a Megbocsátás segítő erejét, nem tudjuk önmagunkat sem elfogadni.

 

earth core

 

Az az energia ami novemberben érkezik a tudatosítás egy olyan felhívó szava, mely egységbe, összefogásra szólítja fel mindazokat a lelkeket akik igent mondtak az emelkedésre és a változásokra. Olyan érzés ez, mintha a szellemi világok felszólítanának minket lelkünkön át, hogy figyeljünk, fontos dolog történik.

Most még van lehetőséged arra, hogy ébredj, ha aludnál. Most is van lehetőséged arra, hogy tudatosodj. Lehet, csak annyi kell, hogy megtaláld magadban azt a bizonyosságot, mellyel ezt el is hiszed.

Nagyon sokan azért nem mernek lépni, tenni, mert nem merik elhinni, hogy képesek rá.

Nem fogadják el az égi ajándékokat, mert nem tartják magukat érdemesnek rá. Azért nem segítenek másoknak, mert úgy gondolják ez nem az ő feladatuk, ők ezt nem tudják megcsinálni. Majd jön valaki, aki szebb, erősebb, okosabb… na majd ő megteszi.

De ne felejtsük el, mindenkinek az a feladata, amivel szembe találkozik. Mindenkinek az a léte, amit él.

Egyszer, egy előadáson megemlítettem, hogy az Istenhez vezető út csak 3 lépésből áll.

Egyszerű és csodálatos, csak meg kell élni. A test, lélek szellem leképeződése ez itt bennünk emberekben.

Ez a SZÍV, a SZERETET és a FÉNY!

Mi emberek vagyunk a SZÍV. Lelkünk a SZERETET, szellemünk a FÉNY.

Itt földi emberségünkben is először a szívünket kell megtalálnunk, megértenünk, így tudunk a többihez is kapcsolódni. A hónap energiái ebben is segítenek, hiszen most egy anyai erő, Földanyánk, akitől a testünket kaptuk, és táplál minket folyamatosan, segít, hogy egy új kapcsolatot létesíthessünk vele.

 

matrix1
 

 

De mit tartogat még nekünk az omega csakrában rejlő erők feltárulása? Csak címszavakban:

 • univerzális lét-tudat megélt tapasztalatai
 • Krisztushálóval való összehangolódások
 • Kollektív tudati tisztulások jóváírása
 • Földmag háló rezonancia (Schumann hullámok, a Föld saját elektromágneses rezgése) és a test összerezegtetése egy új energetikai mátrix kiépítésére
 • A Föld kristálytudatosságával való összehangolás, a test kristályosodásának segítésére
 • Új tudati információk feltárulása és megértése (jéé érzések)
 • A földsugárzásokon keresztül segít felvenni és leadni Földanya és közöttünk energiákat
 • Véd a káros földsugárzások ellen
 • Ez a csakra kapcsol össze a Föld csakráival, így a magyarok által őrzött földi szívcsakrával is
 • Erős védelmi energiát képes az auratérre rakni, ha megszólítjuk és kérjük
 • A biztonság energiáját hordozza

 

 

Továbbra is legyünk szeretetteljes kapcsolatban Földanya tudatosságával

 • Légy a természettel és önmagad emberi természetével is elfogadó kapcsolatban
 • Légy hálás az emberi létért és minden tapasztalatért, mindazért amid van
 • Fogadd el a változásokat, mint a fejlődés alapjait
 • Légy figyelmes a körülötted lévő dolgokra, emberi-, állati-, növényi-, ásványi világra
 • Tudatosítsd az energia-gyökereidet, melyek lekapcsolnak a földbe
 • Rendszeresen végezz földelő gyakorlatokat
 • Kapcsolódj tudatosan Földanyával, mint Istennői minőséggel ugyan úgy, mint Ég Atyával, Isteni minőségében
 • Ölelgess fákat, hallgasd a lombok zúgását, a madarak énekét, az elemek minőségét
 • Ültess növényeket és a lakásodba is vidd be a természetet
 • Áldd meg az ételt, italt, amit fogyasztasz

 

 

A hónap energiái segítenek, hogy elfogadjuk magunkat az Isteni terv csodálatos résztvevőiként, univerzális létezőként, és elfogadjuk a bennünk zajló változás szükségszerűségét, hogy ez a megértés és elfogadás az Új Föld erőbe kapcsolhasson minket.

 

 

Áldott hangolásokat kívánok!

Áldással, Pusztai Orsolya – lélekmentor

www.kristalycsakra.hu

 

 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés