matrix2

2020. Október - Energatikai-mátrix hangolások

A hónap mantrája:

TUDATOM ÁRAMA KITERJED A TÉRBEN

MINDEN LEHETŐSÉGEMBEN ÖNMAGAMAT ÉLEM!

 

Ezt minden havi összefoglaló elején leírom, mert az egész évre vonatkozik: tudjuk és érezzük, hogy 2020 energetikailag az önmeghaladás és ezzel együtt az előrelépés éve. Hatalmas változások zajlanak, melyek ebben a hónapban, októberben látványosabban és érezhetőbben vannak jelen…

 

Ebben az átalakító folyamatban, a 2020-as év végére egy teljesen új idegrendszeri és energetikai mátrix épül ki (ennek most nagyon erős hónapjában vagyunk), mely képes lesz továbbítani az új információkat és adatokat (kódokat) emberi tudatunkba. A tudat fejlődése okán, azt emberi testünk rendszere, sejt-intelligenciánk ezeket az új kódokat megérti, és a test működését e szerint alakítja. Így lehetünk képesek részt venni a további fejlődési folyamatokban és vállalásaink teljesítésében.

Az eddigi hangolások egymásra épülő rendszere és energiái a fejlődés folyamatosságát és a tudat frekvenciáinak szélesedését segítette. (Ha esetleg még nem végezted el az eddigi aktiváló gyakorlatokat, mindenképpen ajánlom. Keress meg Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..)

 

Az év tizedik hónapja a Mátrix-rendszerek hangolását irányító szál vezérlése alatt áll…

Ez azt jelenti, hogy az az eddigi beavatások és átalakulások okán beállított tudati és testi, energetikai frekvenciák leolvasásra kerülnek, és ennek alapján egy új, aktuálisan, a rezgéstartományunknak megfelelő mátrix-frekvenciára hangolnak újra minket.

A hangolást és beállítást a FényDns tizedik szálja végzi.

 

higher self11

 

A FényDNS rendszer tizedik fényszáljának az a feladata, hogy leolvassa és azonosítsa minden energiarendszerünket (minden síkunkon és én-ünkön), beolvassa az adott frekvenciát és összehasonlítsa a legutóbbi mátrix-hangolással. Ekkor azonosítja az energiatestek funkcióinak változásait, összehangolja az adott rezgéstartományokat, és ezen új vibráció szintjének megfelelően újrahangolja a bekötéseket a művi-mátrix, és a Krisztusháló szintjein is.

A művi mátrixról, és a benne létező illúzióról már írtam korábban…

 

 

A tizedik fényszálon át történik minden beállítás a mátrixrendszerekben, így minden új rezgéstartomány harmóniába kerül az összes szinten keresztül, a szellemitől a fizika dimenziókig.

Ez a beállítás segíti az energiafeltöltődést és –kommunikációt, az energiacserét minden tudati síkunk között.

Október hónapban éppen ezért minden terünk nagyon aktív lesz. Vonatkozik ez a testi sejtekre, gondolati-, érzelmi-, és akarati mátrixainkra, csakra-, és auratereinkre, szellemi-, lelki-, és fizikai kapcsolatainkra is.

Mivel minden csakránk erőteljesen dolgozik a hónapban, a fénygerinc energiánk (a gyökércsakra és a koronacsakra közötti, csakrákat összekötő fényegyenes) nagyon aktív lesz. Ez eredményezheti a testi gerincoszlop érzékenységét is.

Ugyanakkor a Fénygerinc energiáinak most nagyon fontos, hogy kapcsolódjanak a Föld energetikai központjával, Földanya szívével, aminek elősegítője 8. csakránk, a Földcsakra.

 

1524482093.banner.WEL Mother Earth 776x620

 

Föld csakra: az aura alsó részén található, a fénygerinc egyenesében, mely Földanya szívéhez, az Ő dimenziótudatához kapcsol minket. Legtöbbször homokszínű, kicsit kristályos színben jelenik meg… Ezzel érezzük a természetet, a kristály-, növény-, és állatvilágot. Ezen a kapun át tudunk kapcsolatban lenni és energiákat, információkat áramoltatni Földanya és köztünk. Az Ő Istennői, gyógyító és gondviselői energiáját élvezni. Ezen a kapun át kapjuk meg azokat az erőket, melyek a fizikai megvalósítást segítik. Az egyesített auramezőt is átfogja, így saját természetünk változását is hangolja…

Már többször írtam róla, hogy az emberi fő-csakra rendszer és energiatér tizenkettes szerveződésű, ahogyan a DNS láncunk is, csak fizikai eszközökkel láthatatlan módon. Ez az év pont ennek a DNS rendszernek az újrahangolását végzi, hogy testi sejtjeink is átalakulhassanak a tudat rezgéseivel összhangban, egy magasabb frekvenciájú Föld-mátrixhoz való kapcsolatra.

Olyan ez, mint a jéghegy és annak a csúcsa… a láthatatlan és látható világok kapcsolata… az agy ismeretlen és ismert részei… a világűr feltáratlan és már feltérképezett része. Folyamatosan tanulunk és ismerünk meg dolgokat magunkról és a világunkról…

 

De mit tartogat még nekünk a gyökércsakrában rejlő erők feltárulása? Csak címszavakban:

 • biztonság az én-tudat valóságában
 • bizalom – ősbizalom, életszeretet
 • kristályos energiaminták (a test kristályosodásának vezérlése)
 • védelem, fizikai és energetikai szinteken is
 • testi átalakulások vezérlése
 • megvalósításhoz, fizikai teremtéshez szükséges energiák
 • tudások és képességek hozzáférhetősége
 • személyiségváltozások segítője

 

 

Hogyan tudunk kapcsolatban lenni a Földcsakrával és Földanya tudatosságával?

 • Légy a természettel és önmagad emberi természetével is elfogadó kapcsolatban
 • Légy hálás az emberi létért és minden tapasztalatért, mindazért amid van
 • Fogadd el a változásokat, mint a fejlődés alapjait
 • Légy figyelmes a körülötted lévő dolgokra, emberi-, állati-, növényi-, ásványi világra
 • Tudatosítsd az energia-gyökereidet, melyek lekapcsolnak a földbe
 • Rendszeresen végezz földelő gyakorlatokat
 • Kapcsolódj tudatosan Földanyával, mint Istennői minőséggel ugyan úgy, mint Ég Atyával, Isteni minőségében
 • Ölelgess fákat, hallgasd a lombok zúgását, a madarak énekét, az elemek minőségét
 • Ültess növényeket és a lakásodba is vidd be a természetet
 • Áldd meg az ételt, italt, amit fogyasztasz

 

 

mother earth

 

 

A hónap energiái segítenek, hogy lássuk a fejlődést a változásban, és elfogadjuk a megszülető új minőséget.

Egy korábbi cikkemben írtam a tudati terek áthangolásáról, ami 2012-ben komolyan elkezdődött és 2015-ben volt egy nagyobb hulláma. Most, ebben a hónapban hasonló megéléseink lehetnek:

 

„… A hangolás energiája a tudaton keresztül érkezik és szétárad az emberi energiarendszerben átrezegtetve az auraterek, csakrák és energiavezetékek sorát… majd a testi szintre érve a sejtek alaprezgés-minőségét, a sejtmagban tárolt Fény-DNS mintákat hangolja.

A szellemi hangvilla a Krisztus-háló terében megszólalva az egész dimenzionális teret, amit mi a saját Naprendszerünknek nevezünk, átrezegteti. Minden tudati frekvenciát összehangolva így, az ősrezgés alapminőségével, melyet a keleti filozófiában OM/AUM - nak neveznek.

(Saját megjegyzés: Mivel a rezgés-módosítás célja a gátak disszonanciájának kioltása, így a bennünk lévő velünk ellentétesen rezgő, azaz minket bántó akarati-, érzelmi-, és gondolati képek is rezegni kezdenek majd. A bennünk létező pozitív dolgok jobbá válnak, de a negatív minták is erősödhetnek.)

A hangolás minden tudatra érvényes, nem számít milyen formában létezik, így az ásványvilágtól az emberi szintig, a látható és láthatatlan tartományok elejétől a végéig.

Az elmetudat számára olyan lesz, mintha álomvilágban lebegne, hullámzik majd a tér, mintha messziről jönnének a hangok, a rezgés elhomályosít minden tisztának hitt gondolatot, érzést, feltóduló energiák, összevisszaság lehet jellemző.

Most naponta érdemes tudatosan összekapcsolódni a magasabban rezgő tudat irányító erejével, magával a Krisztus-háló terével, így a hangolás szellemi szintű vezérlése megtart a középpontban.

A Kristály-háló megpendülése frekvencia-rezgést keltve áthangolja a kollektív tudat alapminőségét, ezen keresztül az elmetudat hitrendszereit is. Természetesen az ego ellenállása most is megnyilvánul, hiszen ismeretlen területre tévedve rögtön támad… de ez a támadás megnyitja az ember maga köré épített falait, és a vélt fényt átragyogja a valódi…”

 

Áldott hangolásokat kívánok!

 

Áldással, Pusztai Orsolyalélekmentor

 

www.kristalycsakra.hu

 

 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés