angelme1

2020. Szeptember – Szellemi és testi átalakulások

A hónap mantrája:

ÉLETET VÁLASZTOM ÖNMAGAMAT ÉLEM

VÁLTOZÁSBAN MEGLÁTOM AZ ÖRÖKÖS FÉNYEM!

 

Ezt minden havi összefoglaló elején leírom, mert az egész évre vonatkozik: tudjuk és érezzük, hogy 2020 energetikailag az önmeghaladás és ezzel együtt az előrelépés éve. Hatalmas változások zajlanak, melyek ebben a hónapban, szeptemberben látványosabban és érezhetőbben vannak jelen…

Ebben az átalakító folyamatban, a 2020-as év végére egy teljesen új idegrendszeri és energetikai mátrix épül ki, mely képes lesz továbbítani az új információkat és adatokat (kódokat) emberi tudatunkba. A tudat fejlődése okán, azt emberi testünk rendszere, sejt-intelligenciánk ezeket az új kódokat megérti, és a test működését e szerint alakítja. Így lehetünk képesek részt venni a további fejlődési folyamatokban és vállalásaink teljesítésében.

Az eddigi hangolások egymásra épülő rendszere és energiái a fejlődés folyamatosságát és a tudat frekvenciáinak szélesedését segítette. (Ha esetleg még nem végezted el az eddigi aktiváló gyakorlatokat, mindenképpen ajánlom. Keress meg Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..)

Az év kilencedik hónapja az Átalakulások száljának vezérlése alatt áll…

Ez azt jelenti, hogy az augusztusban megvizsgált, beazonosított és újrakalibrált karmikus programok elkezdenek futni, ezáltal változásokat eredményezni.

Ezek a változások, az információ, az energia, a képességaktiválások és tudati programkódolások, a FényDNS kilencedik szálján érkeznek hozzánk.

 

A FényDNS rendszer kilencedik fényszáljának az a feladata, hogy minden átalakulást, változást vezéreljen és figyeljen. Legyen ez akár testi (kisgyermekből, kamasz, majd felnőtt), hormonális, vagy éppen egy gyógyulási folyamat (pl. a törés összeforr), energetikai változás (pl.meditáció utáni energiaszint módosulás). De lehet ez a változás lelki vagy szellemi szintű módosulás is, akár az energiatesteken vagy a lélektudat és az elmetudat közötti kommunikációban.

Ez a fényszál az adott létezés fenntartója, minden megtestesült vagy megtestesületlen formában. Ebben a Fényszálban mindig az a kódrendszer aktív, ami vezérli az adott Életet, azaz amivel az Én tudatunk képes kapcsolódni.

Egy példával élve: tudati fókuszunk most az emberi világra irányul, azaz emberként azonosítjuk magunkat, és éntudatunknak van egy önreflexiós képessége, amivel saját történéseit visszatükrözi magának, azaz tudunk magunkról, saját tudatunkban vagyunk.

Minden információ és korrekció ezen tudati megélésen keresztül kapcsolódik a magasabb lelki-, és szellemi vezérléshez és kommunikál a szálon keresztül. De mi van akkor, ha több megtestesülésünk van? Nyugi… minden kivetített megtestesülésemhez, minden éntudati önmagamhoz van egy ilyen összeköttetésem, ami segít megérteni és elfogadni, hogy az vagyok, és ott, akinek, és ahol lennem kell.

Ez a FényDNS szál a „minden úgy jó, ahogy van” - elv beteljesítője. Mikor egy újabb frekvenciát aktivál az élet elfogadása és megértése természetesebbé válik.

Mikor változik a fejlődés által valami, ezen a szálon át íródik át minden.

Ha így nézzük, mivel minden állandó változásban van, ezen a szálon keresztül is állandóan áramlanak oda-vissza az információk és tudati parancsok.

Szeptember hónapban minden csakránk nagyon aktív lesz, de a gyökércsakra lesz talán a leginkább „megterhelt”, innen tárulnak fel a korábbi elfojtott, főleg félelemhez, agresszióhoz, gyermekkori traumákhoz kapcsolható emlékek.

 

soulseed

 

 

Gyökércsakránk (én Élet csakrának is nevezem) nevéből is adódóan az élethez, a fizikai világhoz való gyökeres kapcsolatunkat, biztonságunkat, élni akarásunkat, életösztöneinket vezérli. Az az újszülött, amelyik nem kapcsolódik le először a gyökereivel Földanya szívéhez, nem is fogadja el a földi táplálást.

Ha önmagunkat Életfaként definiáljuk, hiszen azok is vagyunk, akkor a „Két lábbal állok a Földön” kifejezés a legyökerezés szinonimája, hiszen egészséges életösztönökről és fejlődési vágyról tanúskodik.

 

De mit tartogat még nekünk a gyökércsakrában rejlő erők feltárulása?

Csak címszavakban:

 • biztonság testi, érzelmi és gondolati is
 • bizalom – ősbizalom (a gyermek első életévében alakul ki a vele törődés alapján)
 • túlélés, fizikai és emlékezeti szinten is (pszichikai önvédelmek pl. elfojtás)
 • védelem, fizikai és energetikai is
 • gyermekkor és annak programjai
 • test-tudat és bioenergiája
 • otthon, család, ősök
 • munka (alkotó tevékenység és létfenntartás miatt is)
 • pénz és javak
 • agresszió és félelem (elsősorban az „üss vagy fuss” életösztön miatt)

 

A bennünk maradt kidolgozatlan félelmek, gyermekkori sérelmek a csakra vezérlését elhangolják. Ilyenkor egy állandó védekezésre kényszerülünk, mindenben valami bántót látunk, mert a bizalom nem képes teret nyerni bennünk. Mit tehetünk? Feldolgozzuk ezeket, mint amikor egy koszos pincét kipakolunk és megtisztítunk…

 

Mit érdemes tenned ezért?

 • Fogadd el hibáidat. Aki cselekszik, az hibázik is. Az állandó önellenőrzés és a tökéletességre való törekvés csak beteggé tesz
 • Szüntesd meg a versengő magatartást
 • Szeresd a tested egyre jobban 
 • Legyél elégedett magaddal (mindig a legjobbat adod abban a helyzetben)
 • Ismerd el a szükségleteidet
 • Ismerd fel a lehetőségeidet és a korlátaidat is
 • Tanulj meg a jelenben élni, összpontosítani a hétköznapokra, a feladataidra
 • Természetesen és inkább automatikusan reagálj, mint begyakorlott frázisokban (gyakorlás kérdése)
 • Ne kérdőjelezd meg az élethelyzeteidet (most ez van, ebből kell kihozni valamit)
 • Találd meg a megfelelő arányt az aktivitás és a passzivitás, a stressz és a nyugalom között
 • tanulj és gyakorolj önismeretet (a csoportos önismeret, mint szociális, segítő közeg erre nagyon alkalmas)

 

 

kundalini

 

Minden változás azért van, hogy felismerjünk, megértsünk, elfogadjunk és tanulva fejlődjünk. Ez a hónap sem lesz más ebből a szempontból, csak „gyökeres” (gyökércsakra) változásokat hozhat rajtunk keresztül. Most a szőnyeg alá söpört szemét bizony kikandikál… mit kezdesz vele? Visszasöpröd, vagy szembe nézel?

A hónap energiái segítenek, hogy a szembenézésből és felismerésből jótékony változás lehessen, mely megújulást, felszabadulást, új életminőséget hozhat.

A Megújulás - új Minőség. Ilyenkor egy emelkedettebb rezgéstartománnyal való összehangolódást, egy finomabb Fényminőséget működtetünk.

Sok olyan dolgot értékelünk át, melyekkel eddig nemigen foglalkoztunk, és több dolgot hagyunk el, melyekben már nem leljük „örömünket”. (Hasonló ez az érzés egy kicsit arra, mikor az ember számadást végez, és tapasztalatai alapján meghozza új élete döntéseit és irányvonalát.)

Érzékenyebbek, együtt érzőbbek ugyanakkor elfogadóbbak leszünk, ha átengedjük magunkat ezeknek a finom rezgéseknek.

 

Az Átalakulás / Megújulás Fénye akkor tud eltölteni bennünket, ha elengedjük tiszta szívvel, és ragaszkodás nélkül az eddig megszokott és begyakorlott automatizmusokat. Így nyithatunk teret a változásnak, az újnak, a megújulásnak.

Egy egyszerű példával élve: ha valakivel találkozunk és ránézünk, sokszor automatikusan megítéljük. Ilyen vagy olyan a ruhája, így vagy úgy áll a haja, miért arra néz, miért nem erre... Ezek olyan ego-ból vezérelt gondolatok, melyek megpróbálják saját különbözőségünket vagy akár felsőbbségünket elhitetni velünk. Ha az induló gondolat valaki felé pl. a megkülönböztetés, akkor a további gondolatok és érzések is ezt a vezérlőelvet követik. Az ego már csak ilyen...:), szereti többnek, jobbnak feltüntetni magát másnál, hogy úgy érezzük, mindig szükségünk van rá.

 

Mit tehetünk, hogy az automatizmust leállítsuk?

Hát először is figyeljünk magunkra, mert akkor nyakon tudjuk csípni a gondolatot, az ítélkező minősítést.

Ha felismertük ezeket, és szembenézünk saját gondolatainkkal, először is fogadjuk el, hogy vannak, hiszen az emberi gondolatműködés természetes folyamatában megszülettek. Akármilyenek is, az csak ítélet önmagunk felé, ezért csak adjunk nekik létjogosultságot: „hát igen, ezt gondoltam…”.

Első lépés: saját önminősítésünket, elmarasztalásunkat, bűntudatunkat kioldani…

 

Ezután fogadjuk el, ez van és kezdjük magát a gondolat keltette érzést figyelni.

Ez először kifelé, a másik személyre, helyzetre irányul, de aztán rájövünk, ha figyeljük, mi hoztuk létre magunkban, magunknak. Így meg tudjuk szüntetni azt a kényszerítő erőt magunkban, mely elvette a döntés lehetőségét (nem tehetek róla, ő miatta van) a saját teremtésünk irányításától.

Második lépés: a felelősséget felvállalni…

 

Ezután? Egyszerűen csak hívjuk elő a szeretet erejét magunkban, akárcsak egy szeretett személy, vagy boldog helyzet képét felidézve… és a magunk iránt érzett szeretetben képesek vagyunk átvilágítani és felismerni mindent, egy teljesen új érzésvilág bontakozik ki bennünk, melynek kisugárzása felüdülést hoz: én döntök, terhetek, viselkedhetek másként, választhatom azt, hogy szeretem magam!

Ez a felismerés segít nekünk átformálni beidegződéseinket, és a megszokott gondolatokhoz való ragaszkodástól, birtoklási vágytól való megszabadulással új fejlődési szakasz veheti kezdetét életünkben. Ezzel mintegy feloldjuk azokat a kötelékeket, melyek leszűkítették érzelmi mozgásterünket.

Harmadik lépés: mindezzel együtt szeressük és fogadjuk el a létezésünk jogosságát.

Ha a szeretet érzése mindennek a kiindulópontja, mely természetesen onnan ered, hogy önmagunkat szeretjük és elfogadjuk, nincs szükségünk arra, hogy „védőfalként” magunk köré építsünk egy társadalmi hitrendszert. Képesek leszünk mindent meglátni a maga tökéletességében, és elfogadni azt szeretettel.

 

 angelme

 

A Megújulás ereje segít abban, hogy létenergiáink fényminősége egy új vibrációs szintre lépjen, így egy másik nézőpontból, emelkedettebb szintről szemlélhetjük valóságunkat. A nagyobb rálátás feltárja az eddig észre nem vett összefüggéseket, azokat is, amelyek bántanak minket, így a szembesülések elkerülhetetlenek.

Mi, akik itt vagyunk most a Földön, nem véletlenül születtünk ide éppen most. Vállalásunk az itt zajló változások megélése és segítése, valamint önmagunk meggyógyítása és jobbá tétele. Ebben segítenek minket a folyamatosan érkező csodálatos és áldással teli energiák.

Fontos, hogy felismerjük és tudatában legyünk azoknak a dolgoknak, melyek segítenek vagy hátráltathatnak minket a fejlődésben. A felismerés az első lépés, hogy ezeket képesek legyünk elfogadni vagy elengedni. Nem kell megijednünk önmagunktól, hiszen mind az Egy részei vagyunk, Isten gyermekei, az Ő Fénye. Az utunk, fejlődésünk más-más irányt vesz, szabad akaratunk és döntéseink okán, de ez mind segíti a kollektív tudati fejlődést, tapasztalást és jobbá válást. Tanítások széles skálája segít ebben minket, vegyük észre.

Ha képesek vagyunk a változást elfogadni és törekszünk a jóra, a szeretetben való megnyilvánulásokra, egy nagy lépést teszünk utunkon.

Tehát nézzünk szembe önmagunkkal, és ha felismerjük azokat a részeinket, melyeket eddig elrejtve tartottunk, vagy nem akartunk róla tudomást venni, szeretettel ismerjük fel, fogadjuk el, és ha szükséges bocsássunk meg magunknak érte. Az Út maga a tanulás, fejlődés. Isten nem várja el tőlünk, hogy mindig tökéletesen viselkedjünk, hiszen aki tapasztal, csak akkor ismeri meg a tapasztalás tárgyát teljesen, ha minden aspektusát átéli, és így, teljes képet alkotva tud dönteni.

Ha felismerjük a Szeretet és a Megbocsátás vezérlő erejét, már nem is lesz szükségünk arra, hogy alámerüljünk, hiszen a Szeretet Szemén át tárul fel előttünk a legteljesebb kép: az, ahogy Isten lát minket.

Ez a felismerés segít bennünket, hogy elengedjük a lehúzó energiákat és lélekben megtisztuljunk rezgésüktől. Így felszabadulva, befogadhatjuk azokat a Fényrezgéseket, melyek emelnek minket.

Fogadjuk el, hogy minden okkal történik, így beengedjük az isteni Akarat energiáját életünkbe, és képesek leszünk mindent felajánlani, ezáltal elengedni.

Az eltávozó energiák helyét így már megtöltheti az Átalakulás / Megújulás Fénye!

 

Áldott átalakulásokat kívánok a megújulás jegyében!

 

Áldással, Pusztai Orsolya – lélekmentor

www.kristalycsakra.hu

 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés