freewillangel

2020. Július – A szabad akarat felelőssége

A hónap mantrája:

ISTENI AKARAT BETÖLTI A LÉNYEM

TEREMTÉSEM AZ ÉN FELELŐSSÉGEM!

 

 

Tudjuk és érezzük, hogy 2020 energetikailag az önmeghaladás és ezzel együtt az előrelépés éve.

Ebben az átalakító folyamatban, a 2020-as év végére egy teljesen új idegrendszeri és energetikai mátrix épül ki, mely képes lesz továbbítani az új információkat és adatokat (kódokat) emberi tudatunkba. A tudat fejlődése okán, azt emberi testünk rendszere, sejt-intelligenciánk ezeket az új kódokat megérti, és a test működését e szerint alakítja. Így lehetünk képesek részt venni a további fejlődési folyamatokban és vállalásaink teljesítésében.

Az eddigi hangolások egymásra épülő rendszere és energiái a fejlődés folyamatosságát és a tudat frekvenciáinak szélesedését segítette. (Ha esetleg még nem végezted el az eddigi aktiváló gyakorlatokat, mindenképpen ajánlom. Keress meg Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..)

 

A Fény Dns aktiváló rendszer kódjait szívcsakra-tudatunk értelmezi és dekódolja, majd a csakrarendszer és auratér frekvenciáin keresztül a Fénytestek mátrixa aktiválja és építi be.

Így válik lehetővé, hogy 2020. decemberében egy univerzális kapcsolódás keretében minden emberi lelket megkérdez a Kegyelem: Akkor hogyan tovább?

 

Erre csak akkor tudunk tudatos és felelősségteljes választ adni, ha rendszereink beaktiválásai által készen állunk. Ezért, mint minden alkalommal hangsúlyozom, most is megteszem, nagyon fontos, hogy emberi szívünket és tudati rezgéseinket mindig harmóniában, pozitív rezgésekben tartsuk, de mindenképpen törekedjünk rá.

Ennek egyik lehetséges módszere a pozitív érzések és gondolatok tudatos teremtése. Hogyan? Hát a pozitív hozzáállással, az ÖRÖM megtapasztalásával! A boldog megélések, ezáltal pozitív emlékek teremtésével, amikből később is táplálkozhatunk.

 

freewill 16x9

 

 

Júliusban Akarati energiáink, Teremtő hatalmunk hangolása folyik.

Ez a szál attól különleges (mint mindegyik a maga nemében), mert ő az összekapcsoló a krisztusi minőséggel, isteni és teremtő mivoltunkkal, az Ősemlékezettel. Ez az emlékezet magunkra emlékszik, nem másra. Arra az egységes tudatosságra, mely összeköt Istennel, az eredendő Fénnyel, az Örökkévalóval.

 

Az ember tudata a „kiszakadás okán” egyfajta hiányérzettel rendelkezik. Ezt sokszor láthatatlan bűntudatként éljük meg. Mikor megkaptuk saját én-ünket és öntudatra ébredtünk, azt is felismertük, hogy bár egyek vagyunk Istennel, mégis mások is vagyunk. Ez a tudathasadásos állapot sokszor lebénítja az embert és elveszti a teremtő akaratban rejlő erőt. Az Ősemlékezet ereje ebben a szálban a teremtő akarat isteni ajándékára emlékeztet minket, arra, hogy a létezés nem büntetés, hanem adomány!

 

A 7. Fény Dns, a Szabad Akarat szálja, saját döntéseink megteremtésének lehetőségét, felelősségteljes felvállalásuk iránt érzet erőt, és megélésük kódjait közvetíti hozzánk.

Aktiválásakor kezdjük megérteni életünk rendeltetését, azt az okot, mely fizikai emberré tett minket. Ez által élhetjük meg szabad választásaink szabadságát.

A 7. Fény Dns szálban érkező felelősségteljes frekvencia segít megértenünk és megélnünk, hogy ne másokat okoljunk az általunk létrehozott dolgokért, helyzetekért, ne kifogásokat keressünk, hanem vállaljuk fel választásainkat és álljunk bele önmagunk és teremtésünk felvállalásába!

 

 god free will

 

A hetedik FényDNS szál energetikai vezérlésének feladata a szent isteni akarat térnyerése az emberi tudat teremtő rezgéseiben.

 

Kódjai, melyek emlékeztetnek minket:

 

  • eredendő teremtő hatalmunk emlékezete – azaz, olyanok vagyunk, mint Isten
  • az akarat megengedő és nem kényszerítő erő
  • krisztusi minőségünk okán Isten gyermekei vagyunk, egymás testvérei
  • a teremtő erőben rejlő alkotás lehetősége isteni kegyelmünk
  • minden döntés bennünk születik, saját felelősségünk okán
  • mi magunk kívántunk emberré válni, ez saját döntésünk
  • amit felvállalunk, azzal képesek vagyunk szembenézni és tanulni, fejlődni általa
  • a teremtés most is folyik Isten akaratában, melynek részei és társteremtői vagyunk: élünk a lehetőségünkkel?

 

light burst

 

 

Egy rövid részletet most közlök egy korábbi írásomból, a szabad akarat filozófiájából, a többit a cikkben a honlapon olvashatjátok:

 

 

„Mikor szellemi mesteremet megkérdeztem, mi a szabad akarat, azt felelte:

Egyszerűen csak annyi: engedd, hogy Isten akarjon benned!

Ez a válasz akkor nagyon egyszerűnek és érthetőnek tűnt a szívemmel, de az emberi elme nem szereti a „túl egyszerű” dolgokat. Az ego szeret kombinálni, csűrni-csavarni, hogy különlegesnek és komplexnek érezhesse magát.

Ezért nem elégszik meg elsőre, hanem újra és újra keresi az önigazolásokat és a bizonyságokat…

 

Mi is az akarat?

A tiszta Akarat egy isteni erény-sugár, mely fényével betölti a tudatunkat. Energia, mely áthatja a dimenzionális tereket és bennünk egyfajta hajtóerőként érzékelhető.

Olyan mint a szél… ha vitorlába fogjuk, haladhatunk általa, eljuttat egyik helyről a másikra.

Már régóta tudjuk, hogy minden energia. Látható vagy láthatatlan formában, de rezeg. Az egyetemes energia megnyilvánulási formáit éppen ezek a különböző rezgésben lévő erők képviselik.

Az akarat az impulzív rezgéstartományban képviseli a teremtést, annak energiáját, azt a megnyilvánító erőt, ami által Isten meg tudja élni önmagát a mi tudatunk által itt a Földön.

Az Akarat ezáltal az isteni Teremtő Erő megnyilvánítója!

 

… Energetikailag, az emberi megélés kapcsán a test rendszereiben (a többi mellett) két olyan fontos energiaközpont segít ebben nekünk, mint a hasi csakra és a torokcsakra.

A hasi energiaközpontot az önmegvalósítás csakrájának is nevezik, mert onnan tudjuk az életenergiát egy adott cél elérésére összpontosítani. Fizikai cselekedetek által élem meg önmagam… A példamutatás pont ezen akaratnak az átadása!

A torok-központot pedig az önkifejezés csakrájának szokták hívni, mert a szavak megvalósító erejével teszi érthetővé a szellemi és a lelki akaratot. El tudom mondani, mit gondolok és érzek… Az ima és a kedves szavak ezen erő kifejezői.

… Szabad akarat akkor létezik, ha értem és élem a teljesség által adott lehetőségeimet, és akaratom nem egy emberi illúzió, hanem a totális igazság vezérlését élvezi…” 

 

 

Áldott Júliust, befogadó aktiválást, és felelősségteljes akarati döntéseket és cselekvést kívánok nektek!

 

Áldással, Pusztai Orsolya – lélekmentor

 

www.kristalycsakra.hu

 

 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés