csillag

2020. Június – A Lélekmag ereje

A hónap mantrája:

LELKEM TISZTA MAGJA RAGYOG A SZÍVEMBEN

KIBONTJA MOST SZIRMÁT TISZTA SZERETETBEN!

 

Tudjuk és érezzük, hogy 2020 energetikailag az önmeghaladás és ezzel együtt az előrelépés éve.

 

Ebben az átalakító folyamatban, a 2020-as év végére egy teljesen új idegrendszeri energetikai mátrix épül ki, mely képes lesz továbbítani az új információkat és adatokat (kódokat) emberi tudatunkba.

Mielőtt a mátrix szótól bárki megijedne, vagy esetleg félreértené, elmondom én mit értek és látok alatta: egy egységes irányító elv (elvek) alapján működő önfenntartó rendszert, mely képes információkat felvenni, átalakítani és leadni, azaz kommunikálni. Ilyen mátrix rendszer pl. a matematika is, hiszen a: 2+2=4 kódrendszere pont ezt az információcserét végzi el.

De ugyanígy egy egységes mátrix maga a biológiai testünk is, és benne minden egyedi rendszer, pl. az ideghálózat.

Idegrendszeri hálónk olyan rezgéstartományt fog át bennünk, aminek egy részét képesek vagyunk tudatosan kezelni, és olyant is, amit nem. A bennünk működő idegi-háló mátrixa átkapcsolóként működik síkjaink között. Minden testünket (aurarétegünket) átjárja egy Fényháló szerkezet, egy kristályrács. Van ilyen a szellemtestünkben, a lélektestünkben és az emberünkben is. Minden energiaterünket átrezgi ez a rendszer.

Ezt a kristályrács rendszert május beavatásai hangolták, hogy a későbbi aktiválásokat segítsék. (Ha esetleg még nem végezted el az aktiváló gyakorlatot, mindenképpen ajánlom. Keress meg Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..)

Az aktiváló rendszer átkapcsolója alapszinten az agyunk, magasabb, spirituális szinten a Szívközpont, melynek terei és kapui a 12-es rendszer alapján működnek, melyről már írtam korábban. Az energetikai és tudati vezérlés tulajdonképpen szív szinten történik, és innen agyunkon, mint vevőrendszeren keresztül jut el az idegrendszeri hálóval minden sejtünkhöz az adott információ.

Ezért nagyon fontos, hogy emberi szívünket is mindig harmóniában, pozitív rezgésekben tartsuk. Ennek egyik lehetséges módszere a pozitív érzések és gondolatok tudatos teremtése. Érzelmi és gondolati adó-vevő készülékünket be kell hangolnunk az emelkedett rezgések tartományaira. Mi is segít ebben? Hát a pozitív hozzáállás, az ÖRÖM!

 

digitized soul spirit

 

Júniusban Lélekmagunk hangolása folyik. A lélekmag az a tiszta szívtudati központ, mely egységes ÉN rezgésünket tartja, így vagyunk önmagunk minden dimenziónkban, fizikai-, lelki-, és szellemi Énünkben is.

A hatodik FényDNS szál energetikai vezérlése az eredendő Istenemberi Lélek és lélekkapcsolatok vezérlője.

 

Feladata:

 • eredendő lélekminta vibráció emlékezete – azaz, mire születtünk a teremtésben

A Teremtés 7 fénysugara egy-egy vezérlő elvet kódol a megszülető lélekbe, mely iránymutatóként, minőségként vezeti végig a létezésen. Ezek:

 • keresd a szeretetet
 • találd meg a bölcsességet
 • élj a szabad akarattal
 • teremtsd meg a harmóniát
 • éld meg az igazságot
 • légy türelemmel
 • adj teret a kegyelemnek
 • lélekcsaládunk információi a lélekszületéstől kezdve – azaz milyen utat, milyen lelkekkel együttműködve jártunk be eddig
 • minden kapcsolódásunk emlékezete, melyben érzelmileg feladat volt – azaz karmikus együttműködés
 • univerzális kapcsolatrendszerünk a különböző lélekmátrixokon – azaz hol, mikor, kivel volt közös utunk

 

 

boddysoulspirit

 

 

De hogyan is lettünk lélekmagból emberek? Egy korábbi írásomból szemezgetek…

 

„Mikor megszülettünk egy csodálatos Fényszikra pattant ki az isteni Szívből, mely annak egyedi Szeretetdobbanásából keletkezett. Ez a dobbanás az Élet ritmusával rezonál és folyamatos kapcsolatot tart a Teremtés táncával, azaz a tudat evolúciójával…

Biztos történt már veled olyan, hogy annyira boldog voltál csak úgy, Magadtól, minden külső körülmény ellenére, hogy szinte szikrákat láttál táncolni magad körül…

 

Ezek azok a Szeretet-energia „szellemi-kisülések”, melyek teremtő erőd által a térben megjelennek, mert képes vagy összekapcsolódni szellemi Fényeddel. Ilyenkor Szíved tiszta, isteni szeretete, szellemi és lelki tereiden át olyan fényerővel sugároz, hogy láthatóvá válik az érzés az Élet-öröm…

 

 

De mi is a lélekmag?

 

A Lélekmag a teremtő isteni Szeretetszikra lelki Fénye. A Létszikra Isten szellemi esszenciájából kiváló Fény, egy születés, a Teremtés…

A lélekanyaggal bevont isteni szikra képes arra, hogy kapcsolatot tartson fent az anyag és a szellem között.

Ezért a szellemi Szívből képesek vagyunk egy lépéssel eljutni a Szeretet Fényútján keresztül a lelki Fényszívbe, majd onnan tovább az ember szívében létező isteni Szikrába a Lélekmagba. De ez ugyanúgy megfordítva is igaz. Lelkünkkel emberi Szívközpontunkból tartjuk a kapcsolatot az isteni minőségen keresztül, és lelki szívünkön át érhetjük el szellemi Tudatosságunkat…

Saját Létezésünk, Önmagunk megismerésének vágya elindítja bennünk tudatosodásunk, mely minden nappal egyre több csodát tár fel előttünk, és bár sokszor kell választanunk, de ha engedjük, hogy Szív-vezérlésünk dolgozzon bennünk, rátalálunk Lélekmagunk hangjára, mely Isten szavait suttogja bennünk.”

 

Ez a vágy tett minket emberré, hogy megismerjük az elvet, mely bennünk dobog! Ha a lélekmagról a teljes cikket szeretnéd elolvasni, ITT találod.

 

Június hónap a lélekrezgésen keresztül, lelkünk szeretetén át, lélekcsaládunk támogató energiájával hangol minket, az idegi hálón keresztül. Ezért ebben a hónapban nagyon intenzíven működik bennünk hatodik érzékünk, lelki érzékszervünk, az intuíciónk! Nagyon mozgalmas álmok, meditációk, spontán felismerések (jééé érzések) várhatóak.

Szívünkön át érdemes megszólítanunk lélekcsaládunk tagjait, eltávozott hozzátartozóinkat, és egyszerűen csak engedni, hogy kapcsolódjunk.

 

spirit soul

 

Legyen most szeretetteljes érzésünk és gondolatunk mindenki és minden felé. Elsősorban önmagunk felé. Lelkünk akkor tud megfelelően kapcsolódni hozzánk, ha mi azt elfogadjuk. Az elfogadás gátja az, amikor úgy érezzük, nem érdemlünk meg valamit, azaz alulértékeljük magunkat. Ez egy önszabotáló program, ami szétkapcsolja a testi és lelki harmóniát.

Ilyenkor az a feladatunk, hogy elkezdjük magunkat újra értékesnek látni és érezni. El kell kezdeni megdicsérni magunkat, örülni annak amit teszünk, értékelni az erőfeszítéseinket és az eredményeinket, akármilyen aprónak is látjuk azokat. A jól végzett munka öröme, a belső megbecsülés, újra teret ad lelkünknek, és lélekmagunk rezgése felemel az égig…

 

Csodás önértékelést kívánok!

 

Áldással, Pusztai Orsolya – lélekmentor

www.kristalycsakra.hu

 

 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés