windsofchange1

2020. Május – Kristálykód aktiválások

A hónap mantrája:

SZÍVEM KRISTÁLYFÉNYE RAGYOG A LÉNYEMBEN

SEGÍT HOGY FEJLŐDJEK JELEN ÉLETEMBEN!

 

Tudjuk és érezzük, hogy 2020 energetikailag az önmeghaladás és ezzel együtt az előrelépés éve.

Az elmúlt időszak történései elgondolkodtattak és segítettek átértékelni sok mindent az életünkben.

Ahogy a Beavatás című cikkemben is írtam, ez az időszak egy kollektív tudati evolúciós lépés az emberiségnek… akár tudatosítjuk, akár nem, az elkerülhetetlen változás folyamatában vagyunk.

Májusban azok a tudati felismerések szilárdulnak meg bennünk, és ennek kapcsán olyan új tudati kódok érkeznek hozzánk, amilyen megértésben vagyunk itt és most! Ezen tudati információk átkódolását a kristálytudati erők segítik… a kristálytudat frekvenciáin keresztül.

 

 

A kristálymesterek szerint:

„Az új energiák áradásával folyamatos átalakulás zajlik a Földön. Ez az átalakulás minden szintre kiterjed, legyen az tudati, lelki vagy fizikai sík…

A szellemi tudatosság ott rejlik minden létezőben, csak meg kell nyitni azokat a csatornákat (kapukat) melyek lehetővé teszik, hogy magasabb tudati szintjeinkhez hozzáférjünk.

A csatornák aktiválását azokkal az energiákkal tehetjük, melyeket most a magasabb tudatossági szférákból befogadunk és magunkba építünk. Ezek az energia-integrálások sokszor megterhelik fizikai testünk (alsó testjeink: fizikai-, éter-, emocionális-, mentális-,) rezgéseit, mert alkalmazkodóképességünk a kiindulási energiáktól függ. Azaz amilyen frekvencián rezeg saját testünk. Minél jobban felkészülünk a befogadásra és folyamatosan tisztítjuk testünket és energiaközpontjainkat, annál inkább tudatában leszünk a bennünk és körülöttünk zajló változásoknak. Ezt hívják kódolásnak.

Mikor kódokat kapunk, nem mást teszünk, mint megnyitjuk azt a tudati csatornát, minek energiáit már be tudjunk fogadni saját rezgéseinkbe, hogy összekapcsolódhassunk felsőbb énünk valóságával…

Már nagyon sokan integrálták magukba a spirituális fejlődéshez szükséges tudatosságot. Egyre több kommunikációs csatorna nyílik, melyeken keresztül sok segítség és információ érkezik. Ezek az „útmutatók” arra hivatottak, hogy a spirituálisan megalapozott tudatiság-ot felébresszék.

A tudatosság energiák összehangolása és homogénné tétele a következő lépés, mely a kristály-tudatosságban fog megtörténni. A kristálytudat képes befogadni, tárolni és feldolgozni olyan információkat, amiket mostani tudati szintjeink nem értelmezhetnek…

Az átalakulás folyamata már a felsőbb dimenziós létezésünkben megkezdődött. Ahogy rezgéseink emelkedésének jóvoltából mi is feljebb lépünk, szinte belesimulunk abba a magasabb tudatunkba, amit akkorra már előkészítünk magunknak. De ehhez az alapot, azaz mostani tudatszintünket és energiamintázatunkat, fel kell kellően készíteni. Ez az átalakulás folyik most…a felsőbb csakrák kristályosodásán keresztül az alsóbbakon át, a fizikai test Dns-szintű transzmutációjáig.

Miért csodálkozunk, ha furcsán, fáradtan, vagy éppen túlpörögve érezzük magunkat?

 

Segíthetjük az átalakulás egyenletes lefolyását, ha pihenünk, meditálunk, és tudatosan befogadunk, azaz ellenállás nélkül megnyitjuk magunkat kristály-tudatunk integrálása előtt."

 

 

beavat1

 

 

Az ötödik FényDNS szál energetikai vezérlése az ősi Kristálytudattal való összekapcsolódást, a kristálytudati információk áramlását, valamint a kristálykódok lefordítását teszi lehetővé.

 

Május hónap ezért erőteljesen hangol bennünket mind testi, mind lelki szinteken. Az előző időszak FényDNS beavatásai előkészítettek egy olyan aktiválást, mely ebben a hónapban válik teljessé. Ez a hónap olyan kristályerőket ébreszt fel bennünk, melyek eredendő létezésünk kódjait tartalmazzák. A Fény-Dns kódolása kristály-rezgés szinten történik bennünk. Ezek a kristályfény esszenciák olyan információkat tartalmaznak, melyek tudati szintünknek megfelelően képesek aktiválni bennünk a testi és energetikai átalakuláshoz szükséges programokat.

A tudati szint emelkedéséhez energiára van szükségünk, mely meghaladja a napi létfenntartást jelentő mennyiséget, így tudatosan nekünk kell azt biztosítani magunknak energiafelvétellel, pl. mozgással, légzéssel, meditációval, számunkra örömteli dolgok végzésével…

A most előttünk álló beavatás olyan lehetőség, mely újabb kapcsolati pontokat nyit meg teljességünk szellemi, lelki és fizikai terei között. Olyan energiapályák, Fényszál-összeköttetések aktiválódnak, melyeken már kristálytiszta minőségű fluid-fény energia áramlik, melyet nem képes elhangolni „alacsonyabb” rezgés.

Ezeket azonban csak akkor tudjuk használni, ha tudatilag is „megértünk” az összekapcsolódásra.

Ehhez tiszta csakrákra és energiavezetékekre van szükségünk, valamint auraterünket is meg kell tisztítanunk és folyamatosan tisztán tartanunk.

 

A tisztításhoz rengeteg technika áll rendelkezésre.

Az egyik leggyorsabb és leghatékonyabb, ha meditációban ellátogatunk a tisztaság fényébe, és beállunk az angyali világokban található tisztító vízesés alá és hagyjuk, hogy mindenünket átmossa. Így ez a tisztító energia kimos minden szennyeződést a csakrákból, aurából és az energiavezetékeket is megtisztítja. Ezután kilépünk a víz alól és feltöltekezünk az energiatér gyógyító és harmonizáló fényeivel, majd visszatérünk.

Mindig kérjünk magunk mellé angyali segítőt, vezetőt…

 

A havi aktiválások folyamatosan történnek. A legjobb amit tehetünk, hogy minél többször tudatosítjuk a jelenlétünket, azaz figyelünk magunkra: a testi jelzésekre, érzelmi impulzusokra és visszatérő gondolatainkra… ha megkérdezzük, mit akar mindez tanítani nekem, és figyelünk a belső válaszra, felsőbb Énünk vezetésében maradunk…

A kristálytudattal való összekapcsolást segíthetik kedvenc ásványaink is… fogjuk őket a kezünkbe meditáció közben, vagy egyszerűen csak tartsuk őket a közelünkben.

A májusi kristályhangolások előkészítéséhez pedig a Youtube csatornámon találtok egy KRISTÁLYMERKABA gyakorlatot.

 

Csodás megéléseket kívánok!

 

Áldással, Pusztai Orsolya – lélekmentor

www.kristalycsakra.hu

 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés