ido

2020. Április – Ősemlékezet

A hónap mantrája:

ŐSI ERŐM BENNEM SZERETETTÉ VÁLIK

EMBERI HATALMAM ÖRÖMÖMBEN LÁTSZIK!

 

 

Az idei év előrejelzésében már írtam, hogy 2020 energetikailag az önmeghaladás és ezzel együtt az előrelépés éve.

 

Ez azt jelenti, hogy megtanulunk átlépni az eddig akadálynak vélt dolgokon, felismerjük a kifogásainkat és kezeljük őket, tudatos célokat jelölünk ki, és változtatunk azokon a dolgokon, amik eddig nem vezettek eredményre, így teremtve meg a lehetőségét annak, hogy újabb készségek és képességek mutatkozzanak meg, és fejlődjenek bennünk.

 

A negyedik FéyDNS szál energetikai vezérlése az ősi emlékezet, a Mindenség tudásának erőit közvetít a rendszerünkbe, hogy ezen emlékek, tudások, képességek erejét magunkba engedve, és saját szintünkön feltárva, segítse utunkat, fejlődésünket.

 

Az Univerzális ember, akinek hangolása január hónapban furcsán érezhető volt… a csillagok szülötte, a februárban érkező őskép rezgések… ezt kívül és belül is éreztették velünk, a most leáradó márciusi hangolás erői… mindezt rendszerbe hozták, valamint előkészítették a mostani áprilisban megnyíló emlékezeti kapuhoz való kapcsolódás lehetőségét.

 

Április hónap az Ősemlékezeti térből leáradó információkkal való összekapcsolódás hónapja.

 

Ezen Ősemlékezeti tér tartalmaz minden olyan lélekfeljegyzést, ami tudásban és energiában segítségünkre lehet további utunkon.

 

A Világ és az emberiség egy olyan korszakban van, ahol a választás meghatározza egyéni és kollektív tovább fejlődésünk irányát. Nem kis mértékben, hanem globálisan. Ahogyan az emberi tudat is a változások által fejlődik, az Univerzális tudat is pontosan ezt teszi, csak nagyobb léptékben. Földünknek, Naprendszerünknek és a Galaxisnak is a fejlődés, a változás a fenntartója.

 

akasha

 

 

Most egy olyan időszakban vagyunk, amikor a változások időmátrixai összeérnek, összehangolódnak. Ez azt jelenti, hogy a változás együtt történik meg földi, naprendszerbeli és galaktikus szinteken is. Ezért hangsúlyozom, hogy mindaz, ami most történik, ebben az évben és 2025. év végéig beállítja a „vágányt”, azaz ráhelyez minden egyéni tudatot, a választása okán elrendelt útra. Ez az út pedig egy olyan alternatív valóságba vezet, ahol azt kapod, amit magadban igazságként megteremtettél.

 

Én ezt felismerve próbálok élni, és próbálok másoknak is példát, segítséget adni a meditációkkal, lélekmentor és egyéb képzésekkel, személyes konzultációkkal, életcélok kijelölésével.

Itt most elsősorban a szívbéli megtapasztalás és tiszta szándék, tudatos célok meghatározása az elsődleges.

Azt kell megértenünk, hogy a bennünk élő sztereotípiák fölé emelkedve láthatjuk meg csak azt, hogy mindenkinek saját szerepe, feladata van.

 

AZ ÉLET ÉLNI AKAR! Az Élet pedig mi vagyunk, számtalan formában és csodálatos változatosságban…

 

Így elhamarkodott lenne kijelenteni, hogy azért, mert valaki ilyen, vagy olyan, ilyen munkát végez (pfúj) vagy amolyant, spirituális vagy sem (bár mindenki az szellemi eredete okán) részt vehet a fejlődésben, emelkedhet vagy sem.

Ha elkövetjük azt a hibát, hogy klikkesedünk, (és itt most nem a baráti társaságokra, vagy az együtt fejlődésben lévő önismereti csoportokra gondolok), akkor kirekesztjük magunkat (mármint ha így gondolkodunk) az egység megtapasztalásából.

Akivel nincs dolgod, úgysem lesz :). Felesleges az energiát kritikára, megítélésre pazarolni.

Inkább foglalkozz magaddal, söprögess a saját házad táján, és magadon keresztül ragyogd be a Világot!

 

 

Amikor a FényDNS negyedik szálja beaktiválódik, akkor megnyílik bennünk az az emlékezeti tér, melyet személyes Akashának hívok.

Az Akasha krónika, szerintem sokan már hallottatok róla, az Univerzum könyvtára, ahová minden teremtésben bekövetkező, tudatilag megélt dolgot archivál a Teremtés.

Ez azt jelenti, hogy semmi sincs elveszve Isten tudatában, az egységes emlékezetben, csak sokszor nem hozzáférhető. Mindez a fejlődés, tanulás, és önfelismerés érdekében.

Gondoljatok egy iskolai dolgozatra. Vannak kérdések, de a kérdésekre a tanárnál megvannak a válaszok, a javítókulcs. A te feladatod, mint diák, hogy tanulj, és a tudásodról számot adj, mikor szükséges. A tanító feladata a tudás átadása, és annak ellenőrzése is, átment-e mindez neked.

Ugyanígy működik ez nagyban is. A teremtés kezdete óta minden, amit megtapasztaltál, megtanultál és minden amiről számot adtál, vagy éppen elbuktál, ott van feljegyezve a személyes „kartonodban”. Nincs titok Isten előtt, de van előtted.

Miért? Hogy ne a múlton rágódj, vagy ahhoz ragaszkodj, hanem az előtted álló feladatra koncentrálj! Hiszen mit ér a biológia órán azon keseregni, hogy nem sikerült a matek. Az odafigyelés és a jelenlét a helyzet kulcsa. Ezt hívjuk a Most hatalmának.

 

cienpies160200045

 

Most, áprilisban a te személyes Akashád, ami az energiatered kódjaiban található, bizonyos területeken megnyílik, és összekapcsol téged azzal az univerzális tudással és bölcsességgel, ami segít felismerned, elfogadnod, megértened és változtatnod. Az, hogyan használod mindezt fel, rajtad múlik.

 

Egyet azonban elárulok, ennek is, mint minden tanulásnak és tudásnak lesz vizsgája… 2020 végén mindenképp. Hogy hogyan? Nem tudom, az csakis rajtad múlik… de bizonyosan megélésben, „helyzetgyakorlatban”. Az Univerzum nem hallani szeretné tőled azt, hogy megtanultam, hanem cselekedetben látni, hogy tényleg így van!

 

A személyes Akasha feljegyzések és emlékek, az auratérből a csakrák energiáiba kapcsolódnak, (érdemes elolvasni a márciusi havi energiákban leírt csakra fogalmakat az ismétléshez) majd onnan az idegrendszeri hálón keresztül az elme megértésévé válnak, és utasításként megvalósulnak.

 

Így folyamatosan áramlanak hozzánk az információk szellemi (gondolati), lelki (érzelmi), és akarati (cselekedeti) szinten.

Érdemes most befelé figyelni, lám milyen lehetőséget kaptunk az Élettől, egy apró organizmus képében…

 

A gondolatainkban megjelenő ismétlődésekre, igazságrendszerekre. - Miért gondolom így? Igaz ez?

Az intuíciókra, megérzésekre, az érzelmeink mélységére, minőségére. A bennünk felbukkanó vágyakra. Miért érzem most ezt? Mit akar ez az érzés üzenni nekem? Mire van most szükségem?

A bennünk dolgozó késztetésekre, akarati erőkre, cselekvést sürgető vagy gátló megélésekre. Mi mozgat belülről? Mit csinálnék most legszívesebben? Miért mondtam, tettem most ezt?

 

Ha figyelmes vagy magadra, az álmaidra, a működésedre… olyan megértések születhetnek ebben az időszakban benned, melyek nagyon sok mindent a helyére tesznek az életedben, és segítik elfogadni a szükséges változásokat!

 

Csodás megéléseket kívánok!

 

Áldással, Pusztai Orsolya – lélekmentor

 

www.kristalycsakra.hu

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés