5570799940 e7483f23f1 b 

2020. Az Önmeghaladás Éve

 

2020. egy nagyon különleges, több szempontból is végleteket feszegető év.

 

Ha magát, a számokban rejlő misztikát nézzük a két 2-es és a két 0-s eleve egy megerősített energiát hordoz.

A két 2-est nézhetjük 22-nek, ami a mesterszámok közül a legmerészebb változásokat hozza el, hiszen a hozzá tartozó bolygóerő a Plútó!

Mit rejt mindez magában?

Egy nagyon erős univerzális rezgést, mely mind az energetikai térben, mind pedig a testi rendszerekben érzékelhető. Megint úgy érezhetjük felgyorsult az idő, minden hirtelen és váratlanul történik. Egyik pillanatban valami felépül, a másikban lebomlik.

pluto

 

Igen ez Plútó:

A gyökeres átalakulást, az ellentételességet képviseli. Az oldás és kötés, az építés és rombolás, minden kiegyenlítésre törekvő ellentétes erő ütközésének és átalakulásának hatása az irányítása alá tartozik.

Ezért 2020-ban a régi struktúrák lebomlanak az alapokig. A ragaszkodások megmutatkoznak és ha nem engedünk fájdalommal járnak. 

Plútó ereje merészséget, elszántságot, vakmerőséget tölt a személyiségbe, ennek felhasználásával az ember nem tér ki a problémák és a válságok elől, hanem tevékenyen legyőzi saját alsóbbrendű vonásait, mert a célt látja maga előtt, azt ahová ezzel az önmagában megélt győzelemmel eljuthat.

Ez az Önmeghaladás ereje!

Az a szellemi üzemanyag mely a tiszta ösztönök erején át a sötétségből a fénybe, azaz a félelmek illúziójából a szeretet és az elfogadás erejébe, a magasságokba emel minket! 

A tiszta ösztönök olyan szívbéli vágyak, melyek fejlődési utunkat jelölik ki bennünk… ne keverjük össze a birtoklással! Ugyanakkor a tiszta ösztönök bármire mutathatnak, akár egy helyzet megélésére, egy személlyel való összekapcsolódásra, vagy akár egy dolog megszerzésére is, ezért ne ítéljünk meg senkit azért amire vágyik, hiszen nem tudhatjuk őt mi szolgálja az útján!

 consciousness 1179412


Ugyanakkor 2020. a végletek megélésének, és ezzel együtt a középpont megtalálásának időszaka is. Idén megmutatkoznak a túlzások és a végletek azért, hogy új határainkat kijelölhessük, és önmagunk biztonságába helyezkedhessünk. Tágítanunk kell a komfortzónánk határait!

A komfortzónáról már sokan hallottatok. Ez életünk azon tere, ahol biztonságban érezzük magunkat, mert mindent ismerünk, akár jó, akár rossz.

Én viccesen azt szoktam mondani, hogy ez a mi kis pocsolyánk, amiben „vígan” dagonyázunk… és amiből bizony nagyon nehéz kikecmeregni… Miért? Mert ami azon túl van az ismeretlen és félelemkeltő, ezért az ego számára egy remek alkalom, hogy irányítson vele.

Azt is hallottátok sokan, hogy a komfortzónából való kilépés a fejlődés egyik feltétele. Igen, ez így van!

 

Viszont tudomásul kell vennünk, hogy ez egy folyamat, mégpedig azért, mert amikor átlépjük a határokat nem a paradicsomba, hanem a félelemzónánkba kerülünk.

De mi is ez a félelemzóna? Az a tér, amit megtöltöttünk mindazzal az ellenállással, tagadással, félelemmel, amit kidobtunk a komfortzónánkból. Mint a szemét, amit a kerítésen túlra tolunk. Lehet, hogy belül „rend van”, de kívül szemétheggyel vesszük körbe magunkat.

 

Ez a terület árnyék-énünk uralma alá tartozik. Ő az a részünk akit kitaszítottunk, mert nem fogadjuk el magunknak. Ő minden olyan negatív, sötét dolog, ami nem lehet bennünk…á én nem vagyok olyan!

Viszont, amikor kilépünk a komfortzónából, hogy fejlődjünk és megtaláljuk a saját utunkat, az ő területén kell áthaladnunk, ami komfort zónánkat és a fejlődési zónánkat köti össze. csak rajta keresztül érünk el az áhított jobb-ba! Ezért meg kell ismernünk, beszélnünk kell vele és megegyeznünk a feltételekben.

De mielőtt nekiindulunk, - és hidd el jobb, ha te teszed, mintha ez az év belelök - , ismerjük meg hová is merészkedünk:  ez a terület a mi személyiségünk romboló, fanatikus, dacos, elszánt, zsarnoki, bosszúálló, vadul féltékeny, kíméletlen, kegyetlen, durva, túlzottan érzéki, kielégítetlen, agresszív részünk. De nem azért ilyen, mert ilyen akar lenni, hanem azért mert mi ilyenné formáltuk! Nem hagytunk neki választást, rá osztottuk az antihős szerepét! De éppen ezért ő segíthet felszabadítani azokat a spirituális energiákat, melyeket célunk eléréséhez, cselekvésbe fordíthatunk! Nincs hős antihős nélkül, így nincs új és tudatosabb személyiség az árnyék-én együttműködése nélkül.

 

teremt

 

 

Van-e térkép a félelemzónánkhoz? IGEN! Önismeretnek hívják!

Mióta gyógyítok és tanítok ezt ismétlem mindenkinek! Én is folyamatos önismeretben vagyok és próbálok saját felismeréseim és tudásom által nektek is segíteni ebben. De mint mondtam, ez egy folyamat és nem egy 1 hétvégés buli. Ha komolyan szeretnél fejlődni, itt várlak: Lélekgyógyász Akadémia.

Szóval 2020. az önismeret éve is! Most, ebben az évben kaptuk meg azt a kegyelmet, hogy vágányra állhatunk. Mit jelent ez? Azt, hogy abban a folyamatban, amiben vagyunk, mármint a kollektív emelkedésben, elértünk egy olyan útkereszteződéshez, ahol döntenünk kell merre tovább! Az egyik út visszavisz a kis pocsolyánkhoz, ahol „komfortosan” dagonyázhatunk tovább és homokba dughatjuk a fejünket. A másik út keményen bevisz a félelemzónánkba, ahol árnyék énünkkel való újra kapcsolódásunk mágiájával tudunk átlépni, hogy elérjük a tudatos fejlődés, az önismeret magas fokának a szintjét. Ez ugyanis az átlépés feltétele!

2020 végén a vágányok stabilizálódnak, amit addig elértél, a szerint haladsz tovább a 2025-ös tudati transzformációig. Te tudod, neked mi éri meg! Én a magam részéről az önismeretet választom!

Ezt támasztja alá az is, hogy ha a 2020-as év számait (a 22-t) összeadjuk, 4-et kapunk, ami pedig a stabilizáció, a Föld száma! Itt és most kell megvalósítanunk azt, amiről Jézus beszélt, hogy szilárd alapra építsd a házad! de itt nem egy épületről, hanem lelkünk házáról a testről és a személyiségről van szó! Az emelkedés feltétele a kiegyensúlyozott, erős, szilárd személyiség a kiművelt ego! Ez önismerettel, szellemi igazságok felismerésével, azaz szellemi iskolázottsággal, és a teremtő energiák tudatos használatával érhető el!

Közben szembesülések, felismerések, tagadások, elengedések, megbocsátások, érzelmi hullámok területén haladunk át!

Megéri? Mindenképpen, ha célba szeretnél érni! Itt az idő! Készíts tervet a célod elérésére és indulj el! Ha nem fordítjuk át a spirituális erőt cselekvésbe (amiért tulajdonképpen itt vagyunk a Földön), felemészt!

2020-ban a két 0 a mélytudat, (a tudattalan) erőit rejti (most már érthető miért volt ez a mellékhelyiség jele). Az androgün, jin és jang egységet megvalósító teremtést, mely a két ellentétes, de egybeolvadó erőt szimbolizálja. A középpont. amiből minden indul, és amiben minden véget ér, az égi-földi tengely!

 

m00

Nagyon csodás az a szimbolika is amit a TAROT hoz elénk, hiszen a 0-ával, vagy máshol 22-es számmal jelölt nagy Arkánum lap a Bolond!  22-00:20-20

A Bolond egyrészt a bennünk elő gyermeket (a gyermeki ént) személyesíti meg. Ereje a spontán újrakezdést és előítélet-mentes nyitottságot jelképez, mely a sztereotípiák lebontását eredményezi. A játékos, életvidám szemlélet kifejezése azt mutatja, hogy csodálkozva, határozott elvárások és gyakran előzetes ismeretek nélkül lépünk életünk egy új területére (ki a komfortzónából), melynek végén a Bolond már bölcsként, az alázatos belátás egyszerűségével, érkezik hosszú és gyakran fáradságos útja végéhez. A Bolond ugyanakkor a király alteregójaként akár az egyetlen őszinte udvari tanácsadó (a táltos). Minden esetben teljesen a jelenben él, a nyitottság és a spontán becsületesség kifejezője, mindig kész az új tapasztalatok szerzésére. Segít meglátnunk, hogy magatartásunk a felnőtté válás elleni tiltakozásból vagy a lelki érettség bölcs belátásából ered. A Bolond mindig pezsdítő tapasztalatokra utal, melyek időnként ugyan kaotikusak, azonban nem jelentenek valódi veszélyt, még akkor sem, ha orra bukunk.

Erről beszélt Jézus, mikor azt mondta, legyetek olyanok, mint a gyermekek. Ne gyermetegek, hanem őszintén lelkesedő, bátor (komfort zónából kilépő), ítéletektől mentes, hittel teli lelkek!

 

hold

 

Ugyanakkor 2020 asztrológiai ura a HOLD!

A Hold érzelmi oldalunk, a lélek jelölője.
Uralja a fogékonyságot, fantáziát, hangulatot. A lelkiségre, a kedélyvilágra hat a leginkább. Benne van a múlt, az emlékezés (lélekmemória), de benne rejlik a szülővé válás, a családi kapcsolatok fontossága is. Ő az ősbizalom, mely 2 éves korunkig alakul ki bennünk, így ezen múlik bízunk-e magunkban és másokban felnőttkorunkban!
Személyiségünket alkalmazkodó, fogékony, gazdag fantáziájú, álmodozó, intuitív, gyöngéd, ösztönös, jó emlékezőtehetségű, befolyásolható, romantikus, misztika iránt érdeklődő erőivel harmonizálja. 
Ugyanakkor, ha elnyomjuk, és az árnyékba taszítjuk szeszélyes, lusta, elbizakodott, képzelgő, tétova, határozatlan, megbízhatatlan, ingatag, változékony, gyáva, ügyetlen, gyerekes, önállótlan, gyenge emlékezetű személyiségjegyek jelennek meg bennünk.

Mivel a Hold ereje a családhoz kötődik, ezért idén a gyermekkori traumák és a családi karmák oldódásának időszaka van! Érdemes ebben segítséget kérni és elkezdeni rajta dolgozni. (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

A Hold erőteljesen kapcsolódik a víz elemhez, ami bennünk a folyadékháztartáson túl az agy, a gyomor és az érzelmek területén is rezeg. Így 2020-ban ezen részeink lesznek érzékenyebbek.

Fontos feladatunk, hogy érzelmi Intelligenciánkat (EQ) fejlesszük! Ez lelkünkkel való összekapcsolódásban és a bennünk áramló víz elem pozitív programozásában is rejlik.

 

 

Idén is folytatódik a tavaly elkezdődött 12-es energiarendszer hangolása, most Fény DNS szinten. Erről bővebben a havi aktiváló meditációkon beszélek majd.

Ami várható:

 • univerzális rezgések összehangolása
 • Őskép-hangolások
 • Szellemi törvények rezgéseinek összehangolása az egyedi kódokkal
 • emlékezeti mátrix-hangolások
 • kristálykód aktiválások
 • lélekcsalád mátrix hangolások
 • akarati erő aktiválások
 • karmaprogram átírások
 • szellemi és testi átalakulások
 • kommunikációs mátrix hangolások
 • Új Föld aktiválások
 • kegyelmi erők betöltésének aktiválásai
 • teljes újraaktiválás

Legyen ez az év a tudatos önfejlesztés és a belső újjászületés éve!

Csodás megéléseket 2020-ra.

 

Várlak szeretettel a programokon, a lélekmentor képzésen és a havi aktiváló meditációkon…

Áldással, Pusztai Orsolya – lélekmentor

 

www.kristalycsakra.hu

 

Meditáció: a 2020-as év energiáival való összekapcsolódás meditációja.

 

 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés